Infraestructures

Fondespatla i Pena-roja invertixen en millora de carrers i il·luminació

Fontdespatla, 3 de gener de 2019
polígon de Pena-roja

El polígon de Pena-roja gaudix d’una nova il·luminació // JP

Les actuacions en millora d’infraestructura municipal s’han succeït en Pena-roja de Tastavins i Fondespatla

La instal·lació d’enllumenat públic en el polígon de Peñarroya ha sigut l’última de les actuacions dutes a terme per este Consistori. Es tracta de fanals amb plaques solars en l’àrea industrial del municipi que han suposat 10.000 euros d’inversió. “Hem pogut realitzar esta actuació en rebre una ajuda pública i amb part de fons propis de l’Ajuntament. Era una demanda i una inversió que feia falta de cara a les empreses que estan instal·lades ací i les que estan interessades a instal·lar-se”, va relatar Paco Esteve, alcalde de Pena-roja.

Quant a Fondespatla, l’última actuació del Consistori s’ha centrat en el pavimentat del carrer Verge del Pilar, una de les entrades principals del poble. Una obra finançada a través dels fons FIMS 2018 i amb una partida de 45.000 euros. D’esta quantitat, s’han arribat a asfaltar altres trams de camins adjacents al municipi com és l’accés al repetidor, a més de la climatització del saló d’actes amb un cost de 13.000 euros, segons va explicar Carmen Agud, alcaldessa de Fondespatla.

ANNABEL RODA
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top