Esports

Els equips d’entrenament de la comarca triomfen en la Sant Silvestre de Vall-de-roures

Vall-de-roures, 3 de gener de 2019
Grans i menuts van participar a diverses carreres durant la tarde del dia 31 // PVS

Grans i menuts van participar a diverses carreres durant la tarde del dia 31 // PVS

Carlos Jávega es va emportar la victòria masculina i l’equip Gusiluzes, la femenina

La capital del Matarranya va clausurar el 2018 repleta de disfresses i corredors de totes les edats com és costum durant els últims anys. Des dels més xicotets de tres anys fins als atletes més avantatjats van gaudir de diversos recorreguts que van tindre com a protagonistes el pont de pedra i la plaça de la localitat.

La màxima afluència es va concentrar a les 17 de la vesprada en donar el tret d’eixida a les carreres de 2,5 i 5 quilòmetres que van recórrer part del centre històric i part de la zona nova de Vall-de-roures. Per a la cita, els corredors havien de vestir alguna disfressa i fins i tot alguna mascota va assistir com a ballarina, encara que alguns van preferir optar per l’uniforme esportiu. Premis per a superherois, un arbre de nadal, diversos raïms i un Peter Pan. Quant a l’esportiu, el local Carlos Jávega va tornar a coronar-se com a guanyador de la carrera amb un temps de 00:18:41, seguit d’Alex Falgás i David Vives. En el femení, Belén LombarteAlicia Abril, Inés Carrera i Núria Lorenzo, de l’equip Gusiluzes, van travessar juntes la línia de meta en 26 minuts i 4 segons.

Sens dubte, la Sant Silvestre s’està postulant com una tradició que tanca l’any amb magnificència en Vall-de-roures i a la qual cada vegada assistixen més locals i visitants amb l’objectiu de gaudir de la vesprada o de l’esport.

PAULA VIVER
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top