Arenys de Lledó

La Vall i Arenys centren les seues últimes obres en la xarxa d’aigua

Arenys de Lledó, 2 de gener de 2019
A La Vall estan duent-se a terme obres en tres carrers del nucli urbà // JP

A La Vall estan duent-se a terme obres en tres carrers del nucli urbà // JP

L’arranjament i millora dels carrers dels municipis és una constant en els consistoris del Matarranya

L’última actuació d’Arenys de Lledó és una obra de millora de la captació de l’aigua per mitjà de l’Institut Aragonés de l’Aigua, ja que el sistema s’havia quedat obsolet. “Un projecte que fa anys que estava fet amb ajuda del IAA. Primer, va ser una ajuda i elaboració del projecte per a millorar el sistema de captació i elevació de l’aigua d’Arens. A través d’un FITE de 2017 s’ha executat l’obra i està pràcticament finalitzada. Cal acabar de rematar el que va suggerint, imprevistos i assumptes que estan a càrrec de l’ajuntament”, va explicar  Àngels Vaquer, alcaldessa d’Arenys de Lledó.

Mentre que a La Vall estan duent-se a terme obres en tres carrers del nucli urbà, centrant-se estes en el canvi del sistema de distribució d’aigua. Els carrers Baix, Major i Sant Antoni són les afectades i que compten amb inversions que sumen els 70.000 euros. Una quantitat subvencionada pels fons FIMS i fons propis del consistori. “Es tracta de canonades molt velles i la seua remodelació ens evita fugides i estalvia despeses en el bombament”, va sentenciar José Miguel Timoneda, alcalde de La Vall.

ANNABEL RODA
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top