Societat

Solidaritat, unió i bondat al Matarranya pels xiquets sense recursos

Vall-de-roures, 28 de desembre de 2018
Les saques dispostes per la Comarca es van omplir a la majoria de pobles // PVS

Les saques dispostes per la Comarca es van omplir a la majoria de pobles // PVS

La Campanya de recollida de joguets s’ha tancat amb molt bones xifres i satisfent les saques disposades per la comarca per a la recol·lecció

Un total d’onze dies han sigut suficients per a omplir la comarca de solidaritat, unió i bondat de cara als xicotets sense recursos en estos dies nadalencs. La Campanya de recollida de joguets s’ha tancat amb molt bones xifres i fins i tot satisfent les saques disposades per la comarca per a la recol·lecció. A més dels números, s’han complit a la perfecció les condicions indicades per a evitar l’extraviament o pèrdua de peces.

Des de la Comarca del Matarranya, entitat organitzadora d’esta campanya, cataloguen la idea com molt positiva i de fet, “amb l’èxit obtingut, per part nostra intentarem poder consolidar esta campanya en pròxims anys. Al final, estos joguets si no es donen, acaben en el fem i poden tindre una segona vida de mans d’altres xiquets que ho gaudisquen”, va explicar Olga Ric, tècnica de Medi Ambient de l’entitat. De la mateixa manera, reconeixen la solidaritat sense límits de tots els veïns i agraïxen tant als col·laboradors particulars com als ajuntaments que han estat disposats a col·laborar en la iniciativa.

El divendres 21 de desembre es va començar de la recollida dels joguets recollits en els municipis i les associacions de Creu Roja i ‘Ningún niño sin merienda’ s’encarregaran posteriorment de la neteja i condicionament dels mateixos perquè el màxim de xiquets possible puguen gaudir d’estes dates amb un gran somriure.

PAULA VIVER
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top