Vall-de-roures

El CEIP Vicente Ferrer rep el Premi de Curtmetratges de Centres Educatius

Vall-de-roures, 27 de desembre de 2018
Els alumnes van rebre un premi a las 23 edició del Festival del Cinema de Saragossa // JP

Els alumnes van rebre un premi a las 23 edició del Festival del Cinema de Saragossa // JP

Un vídeo educatiu musical entorn del medi ambient en el qual 5 superherois s’encarreguen de donar consells per a reciclar i cuidar el medi ambient

El CEIP Vicente Ferrer Ramos es va fer amb un altre guardó en la 23 edició del Festival del Cinema de Saragossa. Els alumnes del centre ja han gaudit de diversos premis a les produccions audiovisuals que creen ells mateixos. En este cas, el curt es va presentar al Premi de Curtmetratges de Centres Educatius de caràcter internacional i les categories del qual es dividien segons el nivell d’estudis: Primària, Secundària i Batxillerat.

Els de Vall-de-roures tenien este treball en reserva després d’haver presentat una altra de les produccions a concursos anteriors, de fet, els alumnes que el van realitzar, ja no pertanyen al CEIP, encara que reconeixen que continua sent un gran reconeixement. Superconsejos’ és el nom del curtmetratge premiat, un vídeo educatiu musical entorn del medi ambient en el qual 5 superherois s’encarreguen de donar consells per a reciclar i cuidar el medi ambient. “Anàvem movent els ninots i fent diverses fotografies per a aconseguir el moviment, projectem les nostres cares sobre el cos en paper i tot el vam fer nosaltres mateixos”, van explicar les alumnes.

Des del CEIP continuen preparant nous projectes i asseguren haver-se embarcat un treball major amb molta complexitat. El tema: la igualtat des de diferents èpoques i generacions.

PAULA VIVER
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top