Matarranya

Les XV Jornades Culturals omplen els escenaris de la comarca

Matarranya – 30 de novembre de 2018
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

José Luis Esteban durant la seua actuació a l’obra ‘El Buscón’ interpretada al Teatre de la Germandat a Calaceit // Comarca del Matarranya

Els grups de teatre del Matarranya La QuiqueretaCanela en rama i Chirinola actuaran en diversos municipis

La XV edició de les Jornades Culturals organitzades per la Comarca del Matarranya van començar l’últim cap de setmana de novembre en els municipis de Calaceit i La Torre del Compte, encara que també trepitjaran Fórnols, La Freixneda, La Portellada, Ràfels i Valljunquera.

L’obra teatral ‘El Buscón’, de Francisco de Quevedo, va donar el tret d’eixida a càrrec del grup Teatre del Tremple el dissabte a la vesprada en el teatre La Germandat de Calaceit. ‘El Buscón’ va ser interpretat per José Luis Esteban, actor i dramaturg saragossà que ha recorregut els escenaris del panorama nacional i internacional. La Torre del Compte va gaudir d’un concert homenatge a Labordeta a càrrec d’Alejandro Pascual durant la vesprada del diumenge.

Els actes continuaran els pròxims dies amb una gran mostra teatral. La Quiquereta, Canela en rama i Chirinola, diversos grups de teatre de la comarca, es pujaran als escenaris de La Portellada, Fórnols i La Freixneda. Per la seua banda, la música també despuntarà amb l’actuació de Juan Zelada i el grup laudístic Mezquín-Matarraña que compta amb participants de Torrecilla, Valdealgorfa i Massalió.

Les jornades, que també inclouen exposicions i xarrades sobre el patrimoni i l’herència del territori, conclouran el pròxim 9 de desembre.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top