Torredarques

El Partit Aragonés contra la despoblació a Torredarques

 Torredarques – 30 de novembre de 2018
Paco Esteve

Paco Esteve, Arturo Aliaga i Ramón Millán, membres del PAR, durant la jornada a Torredarques // J.P

“Amb noves mesures i infraestructures com a carreteres o la banda ampla podríem complir amb el nostre objectiu que hi haja oportunitats i que el mitjà rural no es despoble”

Una jornada de convivència entre els simpatitzants del Partit Aragonés es va viure el passat 24 de novembre a Torredarques. “Esta jornada de convivència, que té molt a veure amb el món rural, és el sentit que té un partit territorial com el PAR, entenem que un poble xicotet com a Torredarques servix per a simbolitzar que el partit sempre ha estat aquí”, va explicar Ramón Millán, president de la Diputació Provincial de Terol.

L’objectiu principal de la trobada va ser tractar temes com l‘envelliment de la població i la despoblació en el mitjà rural, dos dels punts de mira del PAR. “Amb noves mesures i infraestructures com a carreteres o la banda ampla podríem complir amb el nostre objectiu que hi haja oportunitats i que el mitjà rural no es despoble”, va dir Arturo Aliaga, president del Partit Aragonés.

A escassos mesos de les noves eleccions municipals, des del partit no consideren la jornada com una campanya electoral, ja que “els veïns que veuen el que han fet els alcaldes i regidors ja saben a qui votar”. Així i tot, els representants van voler posar l’accent en el projecte 113: SOS Teruel, un projecte per a la generació d’ocupació i activitat econòmica que suposa una província sostenible i que està recolzat per l’ONU.

Redacció 
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top