Esports

S’enfortix temporada rere temporada el vòlei del Matarranya

Matarranya – 29 de novembre de 2018
Membres del Club Matarraña Voley a l'últim partit disputat // Carlota Bellosta

Membres del Club Matarraña Voley a l’últim partit disputat // Carlota Bellosta

El Club Matarraña Voley està conformat per dos equips de categoria cadet i infantil 

Una altra temporada més, el Club Matarraña Voley participa en els Jocs Escolars d’Aragó amb equips en categoria infantil i cadet. Un altre curs escolar en què el vòlei seguix enfortint-se com esport estrella entre el sector juvenil i femení. “Les nostres jugadores adquirixen més experiència i seguretat cada any i per això, esta temporada s’augura més reeixida que les anteriors, amb partits més disputats i sets més llargs”, va explicar Carlota Bellosta, responsable del Club i docent d’Educació Física a l’IES Matarranya.

Fins ara, tots els partits disputats per les xiques de Matarranya Vòlei es juguen a Alcanyís, ja que el pavelló reunix les condicions necessàries. Es disposen de tres pistes on es juguen partits simultanis, la qual cosa comporta “un ambient de gaudir d’este esport especialment motivant“, va comentar Bellosta. De moment, Bellosta qualifica els resultats de les últimes actuacions com “positius”. La segona jornada afrontada per l’equip d’infantil es va alçar amb la victòria contra el Kasalkas C, mentre que el grup de cadets no va tenir tanta sort. Es va tractar de “una digna derrota contra l’Alcanyís, equip molt potent esta temporada“, va relatar la responsable del Matarranya Vòlei.

Cal recordar que este club forma part del projecte esportiu de l‘IES Matarraña, i el desenvolupa especialment, el departament d’Educació Física. Una alternativa a esports convencionals i que posa el focus, a més, en la formació de jugadores i tècniques, perquè seguisquen implicades en el món d’esport després de finalitzar els seus estudis al Matarranya.

Annabel Roda 
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top