La Freixneda

Tensió i falta d’acords entre PAR i PSOE durant l’últim ple de La Freixneda

La Freixneda – 27 de novembre de 2018
Representants municipals de La Freixneda en l'últim ple // J.P

Representants municipals de La Freixneda en l’últim ple // J.P

Una moció presentada pel PAR, l’esmena respecte al PP i la prorrogació dels pressupostos generals del 2019 van ser els temes tractats sense acords definitius

L’últim ple ordinari del municipi de La Freixneda va seguir les línies marcades en els enfrontaments produïts durant els últims mesos. Després de les disputes originades per les obres de cobriment de la pista poliesportiva del col·legi, la coalició formada en les últimes eleccions PAR-PSOE està a la corda fluixa.

Durant l’última reunió la tensió va seguir present. El detonant principal, la manca d’entesa pel que fa als pròxims pressupostos generals. Des del Partit Aragonés advoquen per “fer uns pressupostos de forma conjunta i no que els porte a terme només la institució, per la nostra banda, ja ens hem ofert a col·laborar, ara la paraula la té l’alcaldessa”. Referent a això, Carmen Aguilar, alcaldessa socialista, ha defensat que “en el moment en què vaig entrar d’alcaldessa, el primer consell que vaig demanar em van dir que era el meu assumpte, m’he hagut de buscar la vida sola”.

No obstant això, el tema principal es va centrar en una moció presentada pels aragonesistes pel que fa a la baixada de l’IBI. Des del Partit Popular, es va presentar una esmena a esta “estem d’acord en bonificar a les granges però hem ampliat la bonificació i hem introduït suport als residents”, va explicar José Luis de la Vall. Finalment, es va aprovar l’esmena presentada pels populars. La unanimitat va ser present respecte a una moció sobre la contractació de les obres al FIMS, “volem que les poques obres que puga gestionar l’ajuntament, les puguen fer els constructors de la localitat”, va afirmar José Ramón Gimeno, portaveu del PAR.

Finalment, en els informes d’alcaldia es va exposar l’última novetat pel que fa al cobriment de la pista del col·legi, després d’un contacte amb DGA i Educació, asseguren que l’obra estarà finalitzada per al període nadalenc, acabant així amb la polèmica formada mesos enrere. Mentrestant, la localitat seguirà esperant poder rebre millores per part de l’Ajuntament.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top