Fondespatla

Fondespatla aposta per la carrera Matarranya Bike Race

Fondespatla – 27 de novembre de 2018
MATABIKERS Cartel copia

Cartell informatiu sobre la primera carrera de BTT al Matarranya // NDM

La carrera discorrerà pels llocs més emblemàtics de la localitat i hi haurà dos modalitats diferents

La primerenca carrera Matarranya Bike Race ha estat dissenyada per la localitat de Fondespatla davant l’auge que hi ha per les curses de muntanya. En este cas, l’edició es tracta d’una carrera amb bicicleta pel terme municipal de la localitat.

La Matarranya Bike Race la formaran dos circuits de diferents distàncies: el curt, d’uns 30 km; i el llarg, de més de 62 km. Tots dos recorreguts discorren pels paratges més emblemàtics de la localitat com la Coveta de l’Aigua o l’ermita de Sant Miquel, fins i tot travessaran el riu Tastavins i s’endinsaran al terme municipal de Ràfels. “El recorregut és espectacular, s’assoleixen vistes increïbles, encara que per les dos modalitats tenen un itinerari fort”, va explicar Carmen Agud, alcaldessa de la localitat. En el desenvolupament de la cursa, s’han implicat més de 60 voluntaris encarregats de dissenyar el recorregut i, el pròxim 1 de desembre, s’encarregaran de preparar els punts d’avituallament, oferir l’assistència de fisioterapeutes i realitzar controls de vigilància. A més, comptaran amb el servei d’una ambulància i diversos metges.

El període d’inscripcions romandrà obert fins al pròxim 30 de novembre i tant la inscripció com la informació de la cursa es troben en www.matabikers.com, pàgina oficial de l’esdeveniment. “De moment, estem contents perquè tenim gairebé 60 inscrits, amb dret a esmorzar, dinar i tot el que els correspon”, va afirmar Agud.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top