Vall-de-roures

El castell de Vall-de-roures formarà part del Club dels Castells i Palaus d’Espanya

Vall-de-roures – 27 de novembre de 2018
IMG_3651 (2) copia

El castell de Vall-de-roures és el monument més representatitu del municipi // A. Roda

El pròxim 1 de desembre el castell serà escenari del rodatge d’un ‘fan film’ sobre Indiana Jones

El monument més representatiu del patrimoni de Vall-de-roures formarà part d’una iniciativa a escala nacional. Des de començaments d’any es va posar en marxa un projecte de creació de l’entitat Club del los Castillos y Palacios de España, l’associació té com a objectiu tenir una major presència nacional i internacionalment amb un producte atractiu que pot proporcionar la unió d’estos monuments. Darrere del projecte hi ha la Secretaria d’Estat de Turisme, la marca Espanya i Turespaña. A la província de Terol, el castell de Vall-de-roures és el segon en l’àmbit de visitants després del castell de Mora de Rubielos.

L’1 de desembre el castell de Vall-de-roures serà escenari del rodatge d’un ‘fan film’ al voltant d’Indiana Jones. Els veïns i visitants podran assistir al rodatge i fins i tot compartir algun moment amb el director i protagonistes d’este. “És un monument emblemàtic que als autors de l’audiovisual els ajudarà i a nosaltres també per atraure els visitants”, va explicar Manolo Siurana, director de la Fundació Valderrobres Patrimonial.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top