Cultura

La Banda Comarcal San Antón celebre Santa Cecilia

Vall-de-roures, 26 de novembre de 2018
La Banda va anar a buscar als 7 nous integrants // JP

La Banda va anar a buscar als 7 nous integrants // JP

UN TOTAL DE 319 ALUMNES FORMEN PART DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE LA BANDA

Com a marca la tradició, la Banda Comarcal Sant Antón va celebrar el dia la seua patrona, Santa Cecilia, dissabte passat 24 de novembre amb un dia de germanor i celebració entre els músics del Matarranya.

La jornada va començar, com de costum, en anar a arreplegar a les noves incorporacions a la Banda, un total de 7 nous participants. Posteriorment, el conjunt musical va fer un concert en el qual van participar la Banda Juvenil, amb obres de pel·lícules, i la Banda Comarcal Sant Antón que va delectar al públic amb diferents peces musicals com a pasdobles i popurris. Durant el concert van dedicar un pasdoble a Pepe Anglés amb la seua memòria.

Actualment la Banda compte amb l’escola de música, “estem molt satisfets, l’associació està present a 6 municipis de la Comarca i també participen molts alumnes. Actualment el nombre d’alumnes seguix creixent, estem un total de 319 alumnes”, va explicar José Miguel Roig, director de la Banda.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top