Esports

La Portellada i Vall-de-roures acullen els Campionats d’Aragó i d’Espanya de Trial

Matarranya, 24 de novembre de 2018
Prova de Trial a Vall-de-roures, desembre de 2017 // NDM

Prova de Trial a Vall-de-roures, desembre de 2017 // NDM

El Club Trial Matarranya s’encarregarà de preparar les proves i pretenen que tinguen una gran presència d’aficionats

El pròxim 2 de desembre La Portellada acollirà l’última prova del Campionat d’Aragó d’aquesta temporada.

La prova, que s’encarregarà de preparar el Club Trial Matarranya, es desenvoluparà en l’Ermita de San Miquel, en la part alta del municipi, comptarà amb un total de 10 zones amb una zona indoor a la plaça de la localitat. “Esperem que siga molt bonic, serà accessible al públic, ja que les zones estaran pegades al camí i esperem un gran èxit”, va afirmar el pilot Sergio Puyo.

A més, per al pròxim any s’espera que Vall-de-roures albergue una de les proves del Campionat d’Espanya. Des de l’organització, es pretén que siga l’última prova de la temporada i que, per tant, tancament el campionat. “Volem portar a totes les categories i fer també una cerimònia de trofeus”, va assegurar Puyo.

PAULA VIVER
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top