Esports

David Millán i Sergio Puyo campions d’Espanya de Trial

Matarranya, 23 de novembre de 2018
 Trial Campionat d'Espanya de l'any passat // NDM

Millán al Campionat d’Espanya de l’any passat // NDM

RAÚL GUIMERÁ ACABA SEGON I PUJA Al CINQUÈ LLOC EN LA GENERAL

Durant el cap de setmana del 17 i 18 de novembre el Matarranya va aconseguir tres nous títols quant al trial es referix.

David Millán aconseguisc el seu desé Campionat d’Espanya, esta vegada en la categoria TR3Millán va assistir a l’última carrera que se celebrava a Còrdova amb el títol ja guanyat però ho va lluitar fins al final. Durant la carrera va anotar solament 6 punts, el que el va proclamar guanyador. “La veritat és que sempre vaig dir que si aconseguia 10 campionats d’Espanya, em retiraria, però no tinc ni l’ànim ni les forces per a fer-ho”, va sentenciar el pilot. Així i tot, per a la pròxima temporada, preveu un any de descans, encara que pretén participar en la prova que se celebrarà a Vall-de-roures i agafar la moto per a desconnectar.

Sergio Puyo també es va proclamar Campió d’Espanya el passat 18 de novembre en la categoria TR4. El pilot arribava a la prova jugant-se el campionat i davant la previsió d’unes zones fàcils, la pluja li va ajudar per a posar-li-ho més difícil per als seus rivals. “A més, l’última prova puntuava el doble perquè tots els pilots participaren”, va explicar, “però vaig marcar 0 en les zones complicades i va ser una prova per a recordarv”.

Raúl Guimerá es va fer amb el segon lloc durant esta última prova, un clar exemple de superació després de la lesió que va patir a l’inici de la temporada. El jove pilot va mantenir durant tota la carrera la primera posició però una última relliscada li va fer perdre un lloc. Finalment un cinqué lloc en la classificació general i a l’espera de poder canviar de categoria en el pròxim any i participar en el Campionat del Món de la modalitat d’enduro.

PAULA VIVER
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top