Vall-de-roures

L’IES Matarraña realitza un curs de primers auxilis amb el centre de salut de Vall-de-roures

Vall-de-roures, 22 de novembre de 2018
IMG_1779 copia

El centre de salut de vall-de-roures va col.laborar amb l’IES Matarraña per realitzar un curs de primers auxilis // A.R

Les incidències més importants i l’ús del desfibril·lador van ser alguns dels continguts

L’IES Matarranya en col·laboració amb el centre de salut de Vall-de-roures va impartir a la fi d’octubre un curs de primers auxilis dirigit tant als alumnes com al personal del centre educatiu en el qual es reunixen entorn de 400 persones diàriament. La formació, que es va dirigir als alumnes de 3é d’ESO i a l’alumnat de Batxillerat i dels cicles formatius, es va compondre d’unes nocions bàsiques sobre les incidències més importants que es podrien trobar i una part pràctica en la qual es va treballar, per exemple, el funcionament d’un desfibril·lador.

L’activitat formativa va estar a càrrec de José Manuel Lorente qui, juntament amb el centre de salut, es va encarregar de coordinar i preparar el curs. “En el moment en què hi ha una persona capacitada amb coneixements i quant a la forma de transmetre ho fa atractiu, és molt útil i, de fet, els alumnes van estar molt interessats”, va afirmar Iñaki Belanche, director de l’IES Matarraña. Des del centre, s’insta al fet que tot l’alumnat tinga contacte amb este tipus de pràctiques útils per a la vida diària tan dins com fóra del centre educatiu, per açò la col·laboració es preveu que tinga continuïtat.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top