Esports

Les bicicletes donen inici al I Circuit Esportiu de la Comarca

Calaceit, 21 de novembre de 2018
El circuit de ciclisme es va fer a Calaceit // PVS

El circuit de ciclisme es va fer a Calaceit // PVS

Un total de 50 xiquets van participar en les carreres que van tenir lloc a Calaceit

El I Circuit Esportiu de la Comarca del Matarranya va donar inici el diumenge 18 de novembre amb la primera prova de les quatre que el conformaran. El ciclisme va ser el protagonista durant tot el matí per a les categories d’aleví, benjamí i prebenjamí. Les d’infantil i cadet van ser suspeses per falta de participants.

Després de les peticions de personalitzar alguna prova esportiva en la qual solament pogueren participar els xicotets de la nostra comarca, el Servei d’esports de la Comarca va optar per la creació, no d’una prova, sinó de quatre que conformarien el circuit esportiu. “Esta combinació pretén que els xiquets practiquen altres esports que no siguen els comuns com serien el futbol sala i el patinatge”, va explicar Salomé Roquer, tècnica d’esports de la Comarca del Matarranya.

Des de la Comarca es van encarregar de dissenyar, marcar i preparar el circuit de ciclisme que es va desenvolupar entre terra i asfalt. En total, van participar uns 50 inscrits de totes les categories i encara que s’esperava més afluència “és la primera vegada i esperem que a poc a poc es vaja animant més gent”, va apuntar Roquer.

En el mes de desembre se celebrarà la prova d’atletisme a La Freixneda i al maig i juny del pròxim any es disputaran el duatló, que tindrà lloc a Fondespatla, i el triatló a Queretes. La puntuació final tindrà en compte la posició i la participació tant en totes les proves del circuit com en altres esdeveniments esportius.

PAULA VIVER
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top