Vall-de-roures

Humor, sopar popular i molta música a la VI edició del Roble Rock

Vall-de-roures – 21 de novembre de 2018
El grup matarranyenc Ya babé va tocar els primer acords de la VI edició del RobleRock // P.V.S

El grup matarranyenc Ya babé va tocar els primer acords de la VI edició del RobleRock // P.V.S

Mascarats, Atzembla i Barrizal van ser els grups cap de cartell

El gènere musical del rock va prendre el pavelló de Vall-de-roures durant la VI edició del festival musical Roble Rock. El nou format de la cita va comptar amb humor, espectacles a la vesprada i un sopar popular per a tots els interessats.

L‘Associació Jove de Vall-de-roures ho tenia tot preparat per a les vuit de la tarde quan el monologuista, Sr. Balbín, va donar inici a l’esperat Roure Rock. Després de la dosi d’humor, el grup musical del Matarranya, Ya Babé, va començar a tocar i a continuació va haver-hi sopar popular tant per als grups de música com per a l’organització i assistents. “És cert que durant la vesprada s’abasten altres franges d’edat que porten participació en l’esdeveniment. El moment del sopar és un acte de convivència entre tots i una forma d’unir la vesprada amb la nit, en total van assistir unes 130 persones”, va explicar Marcos Pallarés, membre de l’associació.

A la nit, es va optar per un pop-rock comercial del qual es van encarregar quatre grups diferents. gramos, de la Puebla de Hijar, va obrir la festa i després van actuar els més coneguts com són Atzembla, Mascarats i finalment, Barrizal. Per als quals encara tingueren ganes de més, Dj Herbers va tancar el concert.

El pròxim esdeveniment serà la Fira de la Birra que serà, com en els últims anys, durant el cap de setmana Santa en el poliesportiu de la capital del Matarranya.

Paula Viver 
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top