Matarranya

Un curs de defensa personal empodera a les dones del Matarranya

Matarranya – 16 de novembre de 2018
IMG_5217 copia

Dones participants al curs de defensa personal a Vall-de-roures // A.R

Mont-roig, Valljunquera, Calaceit, Queretes i Vall-de-roures van congregar a un alt nombre de participants

Un total de 5 localitats de la Comarca del Matarraya han pogut gaudir del Curs de defensa personal per a dones a càrrec de Débora Salmonte. Mont-roig, Valljunquera, Calaceit, Queretes i Vall-de-roures van congregar a un alt nombre de participants encara que no d’un perfil concret, al taller van assistir dones de totes les edats i fins i tot es va dedicar un grup a joves i adolescents a Vall-de-roures.

“Es tracta de tenir l’autoconeixement que pots reaccionar davant situacions externes i interactuar entre elles amb confiança i tranquil·litat per a sentir-se còmodes”, va assegurar Gloria Riba, treballadora social de la Comarca del Matarranya. El propòsit del curs era oferir tècniques bàsiques o xicotets detalls que salven a les dones de certes agressions físiques.

El coneixement ens dóna poder, el fet de conéixer una forma de defensa ens dóna aqueix orgull a l’hora d’anar caminant pel carrer. A voltes veig a les xiques com intimidades i el coneixement dóna aqueix orgull per a alçar el cap i caminar amb una mica més d’apoderament”, va sentenciar Salmonte.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top