Notícies

La Mancomunitat de la Taula del Sénia reunix als subdelegats de les tres províncies

Castelló – 16 de novembre de 2018
1 Grup (1)

Subdelegats de les tres províncies junt a representants i regidors dels pobles que conformen la taula del Sénia // NDM

Les obres de l’N-232 del tram entre el límit de província i Ràfels podria estar acabat per al febrer

La Mancomunitat de la Taula del Sénia està formada per un total de 27 municipis pertanyents a tres províncies: Castelló, Tarragona i Terol. El 6 de novembre van aconseguir congregar als subdelegats de cadascuna de les províncies per a executar una reunió entorn de temes que afecten el conjunt de municipis que compartix serveis, infraestructures, cultura i inquietuds. José Ramón Morro, Subdelegat del Govern a Terol, Joan Sabaté, Subdelegat a Tarragona, i Soledad Ten Bachero, a Castelló, van assistir a la reunió que va tenir lloc a Sant Jordi (Castelló).

Les prioritats dels municipis es van situar entorn de molt diversos temes, encara que destaquen per les reivindicacions que comprenen les infraestructures de l’N-232, carretera que unix les províncies. “Finalment es va confirmar que el tram entre el límit de província i Ràfels podria estar acabat per a febrer i que les obres a Morella avancen favorablement”, va explicar Tere Adell, gerent de la Mancomunitat. També es van abordar temes sobre els incidents de la gota freda en les províncies afectades i l’assumpte de la despoblació, una de les problemàtiques que afecta els 27 municipis i que es podria combatre amb ocupació de joves i la posada en comú de problemàtiques.

Esta mancomunitat que funciona des de 2006 agrupa a més de 111.000 persones que habiten els 2070 quilòmetres quadrats que abasta la conca del Sénia i el massís dels Ports. Per a la gerent, “som un exemple de treball conjunt, col·laboració i posada en comú de problemàtiques sense fronteres ni colors polítics”.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top