Pena-roja de Tastavins

Èxit rotund i temps d’escàndol durant la segona edició de la Tastavins Trail

Pena-roja de Tastavins – 9 de novembre de 2018
DSC_7613

Participant a la II Tastavins Trail durant tramp que atravese el poble // J.P

Luís Lizana: “Per al pròxim any ja estem pensant a fer alguna ruta més llarga que arribe fins a quasi els 26 km i corone un dels cims que dóna nom al projecte Pena-roja 1300”

Durant el cap de setmana del 13 i 14 d’octubre Pena-roja de Tastavins va ser conquistada pels amants de l’esport i la naturalesa per a participar en la segona edició de la Tastavins Trail. Va ser el dissabte 13 d’octubre en el qual els corredors van fer de les seues, corrent o caminant, per a conquistar La Tossa.

Les proves, sense variació respecte a l’any anterior, estaven dedicades a diferents tipus de públics per a captar a diversos perfils: La Tossa 17k, Masmut 7k i la Minitrail per als més xicotets. No obstant això, la meta es va situar en la plaça d’Espanya “per a donar-li més vida al centre i mostrar el que és el centre històric de Pena-roja de Tastavins”, va explicar Luis Lizana, organitzador de la Tastavins Trail. El públic va abrigallar als centenars de corredors durant les dues voltes que van realitzar pel centre de la localitat per a després endinsar-se en la Trail.

El nombre de participants ha augmentat en esta segona edició de l’esdeveniment esportiu “ha vingut gent d‘Alacant, del País Basc, d’Albacete i de Jaén a córrer la Tastavins Trail, més de 650 inscrits en esta segona edició”, va afirmar Lizana, “la qual cosa servix com a aparador perfecte per a donar a conéixer el territori a la resta d’Espanya”. En esta segona edició, també els temps van ser d’escàndol. La Masmut 7k se la va portar Carlos Jávega i Mikel Besora va ser el primer classificat de la Tossa 17k. És estratosfèric fer un temps com a 1 h 27 est en esta prova i amb el guanyador de la mitja marató de Terol, Alberto Dissabte, trepitjant-te els talons, va explicar l’organitzador.

Des de la mateixa localitat els veïns es convertixen en voluntaris que es dediquen al complet per a proporcionar l’èxit en esdeveniment. Per la seua banda, la II Fira d’Esports i Naturalesa es va compondre per diferents expositors d’empreses esportives que donen suport i animen als presents en tots els actes.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top