Calaceit

Calaceit s’agermanarà amb la localitat de Peal de Becerro a Jaén

Calaceit, 10 d’octubre de 2018

ple calaceit
Gairebé 50.000 € es destinaran a vies urbanes, megafonia i il·luminació

L’Ajuntament de Calaceit va celebrar un ple extraordinari el passat 27 de setembre. En primer lloc, Enrique Miguel Ejarque va jurar el càrrec, va prendre possessió com a nou regidor i l’ordre del dia va continuar com de costum.

La celebració del ple de caràcter extraordinari es va deure en part a l’exposició definitiva de l’expedient del compte general. Finalment, es va aprovar l’expedient de modificació de crèdit mitjançant el qual es destinaran uns excedents la quantia correspon a la de 47.305 € a les obres de diferents vies urbanes, la instal·lació dels altaveus de megafonia al campanar i la instal·lació de llums en les naus que es troben al polígon industrial.

No obstant això, tot i que l’ordre del dia és més aviat curt, el primer edil del consistori es va encarregar d’informar als regidors del proper agermanament de Calaceit amb la localitat de Peal de Becerro, pròxim a Cazorla, a Jaén. “És un llaç d’unió i cultura a través de Joan Cabré, que va néixer a Calaceit i va realitzar unes excavacions a Peal de Becerro. Amb motiu de la celebració el centenari de les troballes, van sol·licitar l’agermanament”, va explicar José María Salsench, alcalde de Calaceit. L’agermanament es durà a terme durant els dies 20, 21 i 22 a Peal de Becerro i els propers 2, 3 i 4 de novembre, a Calaceit.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top