Pena-roja de Tastavins

Les inscripcions per a la Tastavins Trail pronostiquen un èxit de participació per a la segona edició

Pena-roja de Tastavins, 4 d’octubre de 2018

L’últim termini per a apuntar-se a la competició esportiva estarà obert fins el dia 8 d’octubre

Recta final per a la segona edició de la Tastavins Trail, que tindrà lloc el pròxim 13 d’octubre a Pena-roja de Tastavins, aprofitant el pont del Pilar. Des de l’organització estan ultimant els darrers preparatius que comporta una prova esportiva d’este nivell.

L’any passat es van apuntar més de 600 participants i les previsions actuals per a esta edició preveuen un nou èxit. Luis Lizana, organitzador de la Tastavins Trail, es mostra satisfet: “a hores d’ara hem superat en un 50% el volum d’inscrits l’any anterior en estes dates i falten els molts que s’apunten a l’últim moment”. El boca a boca ha ampliat el radi d’atracció de la prova, “ja s’han apuntat corredors de molts racons d’Espanya: bascos, molts valencians, gent de Saragossa i, per descomptat, els locals”, comenta Lizana. Qui vulga acceptar el repte encara pot apuntar-se, ja que l’últim termini d’inscripció estarà obert fins al dia 8 d’octubre. Al web www.tastavinstrail.com es pot trobar tota la informació sobre la cursa i com apuntar-on-line o presencialment.

La Tastavins Trail mantindrà l’esperit familiar amb què va néixer, repetint les cinc proves de la primera edició: la Trail o marxa senderista la Tossa 17K, la Trail o marxa senderista Masmut 7K i la Minitrail. Com a novetat, este any la cursa s’integrarà més en el poble, segons Lozano la sortida l’hem traslladat a la Plaça des d’on es farà un recorregut per l’interior de Pena-roja i a l’arribada, al mateix lloc, els esperarà un esmorzar”.

A banda, està programada, des de divendres fins diumenge, una plena agenda d’activitats complementàries, com la II Fira d’esport, aventura i natura o la XV Mostra de la Taula del Sénia.

Marta Jiménez
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top