La Portellada

La Portellada viu els seus dies de festa amb convivència, participació i originalitat

La Portellada, 4 d’octubre de 2018

IMG_7385

La primera trobada de croquetes casolanes va ser tot un èxit de participació

El divendres 28 de setembre La Portellada va celebrar l’entrada de les seues festes majors amb diversos dels actes més esperats durant estos dies. En primer lloc, volteig de campanes anunciant les festes però va ser al final de la tarda quan es van congregar veïns i penyistes a les portes de l’ajuntament per escoltar el pregó a càrrec de la lleva del 68. Els pregoners, impulsors de molts dels projectes que es duen a terme al municipi, van assegurar que vindran novetats per al pròxim any i van agrair a la localitat.

IMG_7391

Després d’este acte emotiu, es va deslligar la festa de mà de la Xaranga SSB i va començar el recorregut gastronòmic per les penyes i a la nit, la sortida dels diables. Les curiositats no van cessar durant el transcurs dels dies, ja que durant totes les festes es desenvolupava el joc de la pastanaga que “ha servit per a conèixer-nos entre els veïns de 9 anys i els de 50”, va assegurar Mari Lorente, regidora de festes.

El concurs de disfresses amb “T va ser tot un èxit de participació: Toy Story, teatre de titelles, tetris, telèfons mòbils i turistes. Diumenge es va celebrar la I Trobada de Croquetes amb 18 participants dels quals es va triar el vencedor, dinar popular amb gran afluència i per acabar, dilluns, romeria en honor a Sant Miquel.

Paula Vives
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top