Vall-de-roures

El Curs de Peó Forestal Especialitzat dobla el nombre d’inscripcions i el nombre de grups pràctics

Vall-de-roures, 3 d’octubre de 2018

Encara que estava pensat per a unes deu o dotze persones, finalment es van establir dos grups de pràctiques

El Curs de Peó Forestal Especialitzat ofert per la Comarca del Matarranya va concloure amb una resposta molt positiva. Tot i que la formació estava pensada per unes deu o dotze persones, finalment es van establir dos grups de pràctiques per poder atendre a les 22 sol·licituds.

L’objectiu era que tots aquells que haguessen realitzat el curs bàsic poguessen recordar i posar en pràctica estos coneixements. “Volíem optimitzar les màquines, aprendre com treure’n el rendiment més gran i explicar als alumnes com han de dur a terme les tasques de la manera més segura”, va explicar Olga Ric, Tècnica de Medi ambient. A més, este és un assumpte fonamental en el territori i per això, des de la Comarca del Matarranya cada dos anys es genera una borsa d’ocupació per a formar part de la quadrilla de medi ambient en què es valora molt positivament la possessió d’esta formació.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top