Queretes

El circuit de festes acabarà a Queretes del 7 al 13 d’octubre

Queretes, 2 d’octubre de 2018

festes queretes 5 web

La Ronda de bodegues s’està convertint en tot un clàssic juntament amb les exhibicions de bestiar

El circuit de festes del Matarranya realitza la seua última parada, com tots els anys, Queretes des del diumenge 7 d’octubre fins al dissabte 13. Gairebé una setmana d’intenses celebracions però els punts forts se situen en els dos caps de setmana.

El disparament de coets i volteig de campanes anunciarà l’arribada de les Festes Majors 2018 diumenge i a partir de llavors ja es podrà desenvolupar un dels actes que s’ha convertit en una tradició: la ronda jotera. “Ja portem uns quants anys. A més de tots els alumnes del poble també ve gent de fora que senten parlar d’este acte que esperem que siga un dels més importants del Baix Aragó”, va explicar Fernando Camps, alcalde de Queretes.

Dilluns serà el dia amb la programació dedicada als més grans: missa baturra i espectacle de jotes. A la nit, la primera orquestra, Els Juniors. Els dies següents, dimarts i dimecres, seran els més tranquils. Se celebrarà el dia de l’ermita i dimecres hi haurà teatre.

Però les activitats fortes es reprendran el dijous, 11 d’octubre, amb el concurs de disfresses que repartirà dosi d’humor i diversió entre els veïns. L’orquestra Màgia Negra serà l’encarregada del concert i el repartiment dels premis als millors vestits.

La missa en honor a la Mare de Déu del Pilar no faltarà en l’assenyalat dia 12 d’octubre. A més, les esperades exhibicions de bestiar i vaquetes tindran lloc al Pla de Sancho durant els dos últims dies de festa, en els quals també es podrà gaudir de correfocs a càrrec de Foc i Flama i sessions de ball a càrrec de les orquestres Montesol i Nova Alaska. Dissabte, els focs artificials i la traca de fi de festes clausuraran la setmana més important per a tots els veïns de Queretes.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top