Vall-de-roures

L’Escola de futbol de Valderrobres inicia la temporada amb equips en totes les categories

Vall-de-roures, 28 de setembre de 2018

juvenils valderrobres final temporada
L’Escola de Futbol Base (EFB) de Valderrobres comença la temporada 2018-2019 amb nou equips de vuit categories diferents que engloben a més de 110 jugadors de totes les edats. “Estem molt contents perquè este any sí que hem pogut aconseguir formar equip en totes les categories“, va explicar Javier Dilla, coordinador de l’EFB de Valderrobres, que va apuntar que “a diferència de l’any passat este cop sí que s’ha format un equip de futbol 7 benjamí que també competirà”.

Concretament, l’entitat competirà en les categories benjamí, aleví (categoria en què es formen dos equips, A i B), infantil, cadet, juvenil i femení. Tots els equips competiran en les lligues organitzades per la Federació Catalana de Futbol, a excepció del benjamí que ho farà en l’organitzada pel ‘Consell Esportiu‘. Cal destacar, que igual que en anteriors temporades, els equips d’iniciació i pre benjamí no participaran en cap competició oficial i únicament s’entrenaran.

En referència al cos tècnic de l’entitat cal assenyalar que s’han produït força canvis respecte a la temporada passada. Així, en este nou curs, Javi Lombarte s’encarregarà de l’equip benjamí, Rocío Zapater dirigirà a l’aleví A, Óscar Albesa serà el tècnic de l’aleví B, Hugo Arrufat entrenarà l’infantil, José María Rivas liderarà al cadet, Felipe Marc repetirà amb el femení i el mateix Dilla serà l’entrenador del juvenil. “Hem tingut molts canvis a nivell tècnic, però tothom està molt il·lusionat amb el projecte i estic segur que tot anirà molt bé”, ha apuntat el coordinador de l’EFB de Valderrobres. Ara com ara, tots els equips que competiran ja han iniciat els entrenaments.

El cap de setmana següent, 6 d’octubre, debutaran els alevins, infantils, cadets, femení i juvenils. I els benjamins seran els últims a començar la lliga, ja que es preveu que el primer partit tinga lloc a mitjans d’octubre.

Finament, cal destacar que, si tot va segons el previst, la presentació de tots els equips de EFB de Valderrobres tindrà lloc el 27 d’octubre. “Amb tants equips és difícil coincidir, però si tot va bé el 27 d’octubre serà la presentació oficial“, va dir Dilla.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top