Esports

El primer circuit esportiu de la Comarca del Matarranya: ciclisme, cross, duatló i triatló

Matarranya, 1 d’octubre de 2018

futbol alevi querets vs montroig 4Les activitats del curs esportiu ja han començat amb gairebé 900 inscrits

El curs d’activitats esportives han arrencat en els diversos pobles del Matarranya amb modalitats esportives dirigides tant a adults com a nens. Les activitats, nombroses i variades, són les de sempre: futbol sala, patinatge, psicomotricitat, gimnàstica de manteniment, pàdel i pilates, entre moltes altres. En total, uns 870 usuaris s’han apuntat a algun tipus d’esport, uns 480 adults i 390 nens aproximadament. Tot i que la diferència no és molt àmplia, “afecta que la població de la comarca va envellint”, va afirmar Salomé Roquer, tècnica d’Esports. No obstant això, els números són similars als d’anys anteriors i per això valoren la participació com a molt positiva.

Com a novetat, des de la Comarca del Matarranya han llançat el I Circuit Esportiu, una idea que neix entre els monitors i tècnics i que té com a finalitat la participació única i exclusiva dels nens i nenes d’entre 4 i 16 anys i residents en els nostres pobles. El circuit comptarà amb quatre proves: ciclisme, cross, duatló i triatló. Cadascuna d’elles tindrà la seua normativa, categories i distàncies, i la puntuació es repartirà segons diferents barems com la participació i la posició.

Durant el mes de setembre la Comarca va preparar activitats esportives puntuals pels diferents pobles per a començar a escalfar motors i perquè els veïns pogueren provar algunes de les propostes que ofereixen durant el curs.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top