Vall-de-roures

Guimerà aconseguix plantar cara als millors i acaba subcampió en la categoria elit de l’enduro de Juneda

Juneda, 28 de setembre de 2018

enduro guimera moto juneda
El pilot del Matarranya, Raúl Guimerà, va donar la sorpresa al IV Superenduro Vila de Juneda aconseguint el subcampionat en la categoria elit. La cita, que va tenir lloc el passat dissabte de setembre al circuit d’este municipi lleidatà, va reunir alguns dels millors pilots d’enduro a escala estatal, i va ser escollida per l’esportista de Vall-de-roures com una primera presa de contacte amb la moto després el període estival. “Vam decidir anar, més a manera d’entrenament, que amb la intenció de competir pels primers llocs. Per este motiu, em vaig apuntar en la categoria elit, que és més dura i en la qual participen pilots de més edat i amb molt més nivell”, va explicar Guimerà, que va afegir que” alguns dels participants amb els quals vaig competir participen en proves internacionals”.

Amb l’objectiu de provar-se, el pilot va començar el primer set relaxat. Si bé, des del principi es va situar en els primers llocs i després de les primeres voltes va veure que podia acabar entre els millors. “Vaig sortir molt bé, i tot i que vaig tenir algunes enganxades a la zona de pedres, vaig aconseguir aguantar entre els primers i acabar tercer”, va dir Guimerà. Este bon resultat en el primer set va sorprendre tant a l’equip com al mateix pilot que va començar la segona tanda amb una mica de nervis, ja que, si seguia en la mateixa línia podia situar-se al podi. Si bé, ni els nervis ni la pressió dels rivals va poder amb Guimerà, que va sortir molt bé, es va posar líder i va aconseguir acabar la segona mànega en primer lloc. “Em trobava bé, aconseguia treure avantatge en les zones més tècniques i lider la cursa. Tots estàvem molt sorpresos perquè crec que ningú s’ho esperava. Des de l’equip em deien que estigués tranquil i que aguantarà. I així, amb molt d’esforç, vaig aconseguir mantenir la posició i aconseguir la victòria”.

El tercer lloc en la primera ronda i el primer en la segona, van fer que Guimerà finalitzés segon a la general. Un resultat que demostra el potencial que té el pilot del Matarranya en la disciplina i que, al costat del bon paper que ha fet en altres proves similars, fan que Guimerà es plantege el seu futur dins de l’enduro. “Estic contentíssim amb este resultat, sobretot perquè m’enfrontava a gent de molt nivell”, va afirmar el pilot, que va apuntar que “amb estos resultats crec que en un futur potser m’enfoca més a competir en esta disciplina“.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top