Esports

Massalió guanya un ajustat derbi contra el Pena-roja

Matarranya, 27 de setembre de 2018

futbol massalio vs penaroja

Calaceit suma tres punts al camp de Valdealgorfa

Calaceit
Dos de dos. El Calaceit va aconseguir guanyar al Valdealgorfa en un dels camps en què habitualment no sol tenir sort. Els calaceitans van començar molt bé el partit i Joel va aconseguir obrir el marcador al minut 12. Tot i que els visitants van dominar els primers 45 minuts, es van veure molt poques ocasions clares de gol. “Vam sortir molt bé i vam tenir el partit totalment controlat durant la primera part. Així i tot, vam generar poques ocasions, el gol de Joel i alguna arribada de Jesús, però poca cosa més”, va explicar Pere Esteve, jugador de Calaceit. Després del descans els locals van sortir amb més davanters i van fer patir als calaceitans que no van aconseguir entrar al partit fins als minuts finals. “A la segona part ens va costar molt entrar en el partit. Ells van tenir alguna ocasió que Edu va poder aturar i en els minuts finals sí que vam poder ampliar el marcador però no vam estar encertats”, ha apuntat Esteve, que va afegir que “vam patir però al final vam sumar els 3 punts”.

Massalió
El Massalió va sumar la primera victòria de la temporada en un igualat derbi contra el Pena-roja (1-0). L’enfrontament va començar amb els dos equips molt nerviosos i sense aconseguir fer un bon joc. Així i tot, els locals van generar més ocasions i es van avançar al marcador al minut 28 gràcies a un gol de Santi. “Vam sortir molt nerviosos i sense fer un bon joc. Però a poc a poc vam aconseguir generar ocasions i va arribar el gol”, va dir Moisès Royo, entrenador del Massalió, que va destacar que “després del gol i fins al descans vam dominar i vam crear molt de perill però no acabem de finalitzar les jugades”. A la segona part, els locals van patir més del que s’esperava i, encara que van tornar a tenir ocasions clares, no van sentenciar el partit que va acabar 1 a 0. “Hem patit molt perquè no materialitzàvem les ocasions que creàvem i vèiem que en qualsevol moment podien empatar. Però bé, al final hem aconseguit els 3 punts i la primera victòria a casa”, va dir Royo.

Pena-roja
L’equip de Pena-roja no va poder mantenir els bons resultats que va obtenir en la primera jornada de lliga en perdre davant del Massalió. Un partit en què, segons ha apuntat Carlos Vives, entrenador del Pena-roja, “no vam sortir prou bé i potser en la primera part ells van ser una mica superiors. Encara que l’equip, a diferència de l’any passat, no es va enfonsar amb el gol i es va intentar aconseguir l’empat fins al final”. Igual que Royo, Vives també va destacar que va ser una trobada amb poc futbol i que tots dos equips van tenir les seues oportunitats. En el cas del Pena-roja, estes van arribar sobretot a la segona part, en què fins i tot l’àrbitre els va anul·lar un gol. “A la segona part vam crear més perill. Vam tenir algunes bones ocasions i fins i tot ens van anul·lar un gol”, va apuntar Vives, que tot i la derrota va destacar que “este any sembla que l’equip està amb una millor moral i prova d’això és que hem vingut amb 16 jugadors, cosa que l’any passat era extraordinari”.

Marc Martí
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top