Esports

El Fuentes i el Herrera aconseguixen superar el Valderrobres i frenen el seu bon començament de lliga

 Vall-de-roures, 27 de setembre de 2018

futbol valde

El bon començament de lliga del Valderrobres s’ha vist truncat pels dos últims ensopegades davant del Fuentes (2-1) i al Herrera (3-5).

Davant del Fuentes, els de Vall-de-roures van fer una mala primera part que els va passar factura i, encara que en la segona meitat es van posar les piles, no van aconseguir capgirar el resultat. “La primera part no la vam fer gens bé, vam jugar desordenats i desmotivats. Després del descans vam millorar molt però no vam tenir la sort de cara se’ns va escapar el partit”, va dir José Vicente Rebullida, entrenador del Valderrobres.

Una setmana més tard, el Herrera va visitar el camp del Matarranya en un partit molt igualat. Si bé, els visitants van saber posar una marxa més en la segona part i van aconseguir la victòria. “Va ser una trobada molt intensa des del primer moment, però ells van sortir molt endollats després del descans i ens van superar”, va dir l’entrenador, que va afegir que “este partit ens mostra que en esta categoria ens exigirà molt en tots els partits”.

Marc Martí

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top