Valljunquera

La desfilada de carrosses lluirà durant les festes majors de Valljunquera

Valljunquera, 25 de setembre de 2018
20171001 Valljunquera DiaCarrosses (11)

La nit de la desfilada de carrosses és una de les més animades de les festes de Valljunquera.

El recorregut de penyes passarà pels carrers al so de la xaranga i és un dels actes més esperats

L’última setmana de setembre serà Valljunquera l’encarregada de donar llum al Matarranya amb les seues Festes Majors que tindran lloc des del dijous 27 fins al diumenge 30 d’este mes.

Per començar i inaugurar les festes, volteig de campanes i llançament de coets. Un dels actes més esperats pels veïns del municipi també tindrà lloc el primer dia. El recorregut de penyes començarà amb la concentració a la Plaça Las Inauguraciones i tot seguit recorrerà les penyes del municipi per acontentar els joves de Valljunquera.

Però els plats forts no acaben el primer dia, el divendres 28 de setembre, la localitat lluirà les seues carrosses. “És un punt molt assentat en la programació, tothom té molt interès a fer-ho bé i també suposa una unió per a tots els que treballen en això”, va explicar Isidro Sánchez, regidor de cultura. A continuació, Valjunquera presentarà a les seves reines i als quintos i als acompanyants infantils.

El bou de foc, a les places, és un altre dels actes que no poden faltar a les festes d’esta localitat. Les espurnes volaran al cel durant les nits de dijous i de dissabte.

Com a novetats, enguany presenten una actuació acrobàtica “Jinaima i un espectacle de jota a càrrec del grup Malandía que tancarà les festes el diumenge 30 de setembre després d’un vi espanyol al poliesportiu.

Les orquestres seran les encarregades de què la multitud balle durant tota la nit. En esta ocasió, Grup Davanna, Màgia Negra i Cinquena Nota.

En un programa de festes una mica més complet que en els anys anteriors, Valljunquera gaudirà dels seus dies grans que tindran de tot per a tothom, amb sopar d’alforja inclosa. La rivalitat regnarà la tarda de dissabte en una gimcana en què participaran totes les colles de la localitat.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top