Matarranya

Per a tots els jóvens que vulguen gaudir de Halloween: un viatge a Port Aventura

Matarranya, 20 de setembre de 2018

cartel-portaventura-18-web

El preu de l’autobús estarà completament finançat per la Comarca del Matarranya i sol caldrà pagar el preu de l’entrada

La Comarca del Matarranya ha sigut l’encarregada d’organitzar un viatge al parc d’atraccions de Port Aventura el pròxim 20 d’octubre. En l’arribada de la temàtica de Halloween tot qui vulgui passar el dia al parc podrà fer-ho gràcies al projecte del departament de joventut de la Comarca.

Encara que l’horari estiga per determinar, es preveu que l’autobús, que serà finançat per la institució, surta des de Vall-de-roures a les vuit del matí i torne a les vuit de la tarde. Per tant, sol caldrà pagar el preu de l’entrada que serà molt més barat que de costum pel fet de ser un grup bastant gran. I és que des de la Comarca han treballat per a portar a fi aquest projecte en vàries comarques més del voltant. Els jóvens entre 12 i 17 anys hauran de pagar 27,50 € i els majors de 18 fins a 30 anys, 37 €.

Per als interessats hi ha terme de temps per a contactar per correu electrònic fins al 10 d’octubre i podran passar un dia de por acompanyats per gent d’altres pobles i gaudir d’una jornada de convivència.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top