Matarranya

El Gran Premi de Motorland Aragón té una gran repercussió al Matarranya

Matarranya, 20 de setembre de 2018

“És un cap de setmana fantàstic, té una gran repercussió a tot el Baix Aragó històric que ens done a conéixer per tot el món” 

Este pròxim cap de setmana se celebrarà a Alcanyís el Gran Premi de Motorland. Dos dies que en realitat s’estenen fins a més de meitat setmana en la qual els establiments estan pràcticament al 100% d’ocupació gràcies a treballadors que fan alguna labor al circuit com fotògrafs i a aficionats estrangers que són els que més temps passen als establiments. “És una sort perquè la majoria de gent repeteixen d’un any per l’altre. Si ells et diuen que no venen, vindrà un dels seus companys”, assegura César Lombarte, vicepresident de l’associació d’empresaris del Matarranya i gerent de Posada Guadalupe.

 Encara que el centre neuràlgic dels visitants està a Alcanyís, les comarques veïnes s’aprofiten d’un esdeveniment que ens dóna a conéixer per tot el món. D’una banda estan els que ens visiten d’any en any i d’altra tots aquells que ho veuen pels mitjans de comunicació i aposten per visitar tot el que s’està venent d’Aragó.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top