Vall-de-roures

S’està valorant l’única proposta presentada per gestionar la planta de purins de Vall-de-roures

Vall-de-roures, 18 de setembre de 2018

depuradora valde

La taula administrativa està estudiant el projecte de l’empresa Ecovalores Insular S.L.

El passat dia 5 de setembre de 2018, es va constituir la taula per a la valoració de la documentació administrativa de l’únic licitador que ha presentat proposició per a la concessió per a la posada en marxa, explotació i conservació d’una planta de tractament de purins i altres cosubstrats al terme municipal de Vall-de-roures; l’empresa canària Ecovalores Insular, S.L.

Seguint els tràmits, el dilluns 10 de setembre, es va reunir novament la taula, en acte públic, per a l’obertura del sobre ‘B‘, relativa a l’oferta econòmica i proposta tècnica presentada pel licitador. La valoració de la memòria tècnica i millores mediambientals es va enviar als tècnics de l’Institut Aragonès de l’Aigua (IAA) per al seu informe d’acord amb els plecs que regix la contractació d’esta gestió.

Un cop informats estos documents pels serveis tècnics de l’IAA es tornarà a reunir la taula per a la valoració de la documentació administrativa per a realitzar l’anàlisi de l’oferta d’acord amb els criteris de valoració i proposar l’atorgament de la seua concessió a l’òrgan de contractació corresponent.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top