Pena-roja de Tastavins

Gran varietat d’actes i de participació en les festes de Pena-roja 2018

Pena-roja de Tastavins, 17 de setembre de 2018

11 set pnrj festes pregoners
Pena-roja ja ha tancat les seues festes majors. Sis dies plens d’actes per a tots els públics que van arrencar el passat divendres 7 de setembre. Segons detalla Rubén Lombarte, regidor de festes, “han estat uns dies d’alegria i convivència. Este any, a més de continuar amb molts dels actes que es programen habitualment hem introduït algunes novetats. Cadascuna de les activitats programades ha comptat amb una excel·lent participació, el temps ens ha respectat, tot i les previsions”. Tot i no haver conclòs, Lombarte fa un balanç “molt positiu de les festes 2018” i agraïx el comportament general de la gent “han estat unes festes sense cap incident ressenyable”.

Jordi Puig
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top