Lledó

Gaseosada, vaquetes, paelles i orquestres durant les festes majors de Lledó

Lledó, 17 de setembre de 2018

vaquilles festes lledo 10
Les quadrilles de la localitat van protagonitzar una gaseosada improvisada el primer dia

El passat divendres 31 d’agost, els joves van assumir la responsabilitat d’amenitzar el dia més important de les Festes Majors de Lledó. Tots els veïns del poble es van concentrar a la plaça de l’Església al so del volteig de campanes, tir de coets i la xaranga que anunciava l’arribada de les festes. Una gaseosada improvisada va demostrar que els sentiments estaven al màxim. A continuació, l’auge va prosseguir al local social amb un vi espanyol.

Juan José Malràs, alcalde de la localitat veïna de Lledó, Prat de Compte, va ser l’encarregat de donar el discurs inaugural de les festes en què va destacar la importància per treballar units per dur a terme unes festes per a tothom. A este argument també es va sumar l’alcalde de la localitat, Ramon Alonso i va explicar que “Cal unir-se ajuntament i comissió, no podem anar cadascun d’una banda, no té lògica”.

Tot això per elaborar una programació en què van regnar les tardes de vaquetes i les nits d’orquestres. Tampoc van faltar el parc infantil, xocolatada i un partit de futbol sala, a més del menjar popular. Les paelles van protagonitzar els plats elaborats per totes les quadrilles de municipi. La traca de fi de festes, va ressonar el dimarts 4 de setembre, dia en honor a Santa Rosa de Viterbo.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top