Massalió

La XV Trobada a Massalió omplirà els carrers de música, diversió i ball

Massalió, 14 de setembre de 2018
L'actuació individual dels grups a la plaça és un dels moments més esperats // M. M. B.

L’actuació individual dels grups a la plaça és un dels moments més esperats. // M. M. B.

Per ser el XV aniversari serà una edició especial amb molts concerts, cercaviles i sopar popular

Demà dissabte se celebrarà la XV edició de la Trobada de dolçainers, grallers i geganters a Massalió. Este any, per ser el XV aniversari serà una edició especial. Ja al matí seran els dolçainers del poble els encarregats de despertar a tots els veïns que hauran d’acudir al migdia a la plaça per a la subhasta, acte que ja es ve fen fa uns anys i que concentre als veïns al voltant de delícies de tot tipo.

La trobada comptarà amb un grup de benvinguda, A Garres Altes, que sonarà mentre els nou grups participants es van concentrant al Poliesportiu, este any visitaran Massalió els grups de Batea, Aldover, Quinto, Mas de les Mates, entre altres. A partir d’aquí, les dolçaines sonaran i voltaran en una cercavila que acabarà a la plaça en l’actuació individual de tots els grups. Sopar de germandat i concerts d’Eixam, Proleband i Los Draps. Per als que vulguen acabar al matí, també hi haurà disco mòbil.

Els preparatius estan a punt per a gaudir d’una jornada de convivència i diversió oberta a tots els públics que començarà a les 11 del matí i acabarà ja entrada la matinada.

PAULA VIVER
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top