Notícies

Arcoíris com a exemple per a quatre cooperatives peruanes

Vall-de-roures, 10 de setembre de 2018
Representants del Perú reunits amb Arcoiris // P.V.S

Representants del Perú reunits amb Arcoiris // P.V.S

Representants del Perú van visitar les oficines de Vall-de-roures per conèixer la història i instal·lacions de l’empresa

El passat 6 de setembre les oficines del Grup Empresarial Arcoíris, situades en Vall-de-roures, van acollir a una desena de persones provinents de diverses cooperatives peruanes. L’objectiu de la visita va ser explicar als emprenedors del Perú la gestió de grups cooperatius en un país més industrialitzat com Espanya.

El conveni d’intercanvi va proporcionar a quatre cooperatives peruanes una setmana d’aprenentatge durant la qual van visitar diferents empreses aragoneses: ArentoOviaragón, Cooperativa San José i Cooperativa Ejea. Des de l’ONG Agriterra els van oferir aquesta formació de la qual s’enriqueixen amb informació i experiència dels productors del lloc. “El que ens crida l’atenció és com les cooperatives han pogut gestionar i desenvolupar grups empresarials o societats mercantils. Encara som cooperatives molt joves però aquesta experiència ens dóna una obertura que en un futur podem manejar allí d’un sistema similar”, va explicar Elmer Sánchez, gerent de l’empresa CECAFÉ.

La jornada a Vall-de-roures es va iniciar amb una reunió de tots aquests representants amb Enrique Bayona, director del Grup d’empreses Arcoíris, qui va fer un recorregut per la història d’aquest grup cooperatiu. Els visitants van adquirir una visió personal de l’experiència cooperativa, la gestió empresarial i el funcionament. Durant tota la jornada van visitar aquestes instal·lacions per conèixer més de prop tots els processos que es duen a terme en l’empresa local.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top