Queretes

“És un experiment, però també és una manera d’expandir el nostre missatge al món”

Queretes, 7 de setembre de 2018

Kurkum Farm va albergar un programa d’intercanvi Erasmus+, on van participar 23 jóvens de 5 nacionalitats

La granja situada al terme municipal de Queretes, Kurkum Farm, va albergar des del passat 24 agost fins al passat 1 de setembre un intercanvi Erasmus + amb 23 jóvens de cinc nacionalitats. Sota el lema del projecte ‘Make it happen‘, l’objectiu de les organitzadores, Katrien Deboutte i Rekha Jettoo, és portar els jóvens per un viatge personal per tal d’assolir una vida plena, on un se senta feliç i busque el que realment l’apassione i ho faça.

La setmana es va desenvolupar entre tallers i activitats basades en el coneixement interior i en una forma de vida sostenible i saludable. Per a això, els participants van dur a terme diversos projectes com la bioconstrucció d’unes dutxes de tova (amb palla, sorra i terra) i l’estudi i pràctica de la jardineria i la permacultura, és a dir, el coneixement de la terra i saber tot el que tenim per ser capaços de viure sense necessitar res més. “És un estil de vida completament diferent, és impossible imaginar-, però és completament realitzable”, va afirmar Rocío Aguirre, una de les participants de l’intercanvi.

L’experiència també els ha ajudat personalment. El fet de ser persones de llocs tan diferents aporta una varietat a què cap d’ells estava acostumat. “Amb tantes nacionalitats diferents, de vegades és complicat, cada un té la seua manera d’enfocar les activitats i la forma d’estar en un grup, però és fascinant veure que ningú té cap mala intenció”, va explicar Marta Sánchez, integrant del programa.

A més, és un honor per a les organitzadores, “com més països, millor, perquè així anem plantant llavors en més racons. El nostre objectiu amb el programa és un experiment però també és una manera d’expandir el nostre missatge al món”, ha conclòs Deboutte.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top