Notícies

El 8 i 9 de setembre arriba la 762 edició de la ‘Fira de Morella’

Morella, 5 de setembre de 2018

Cartell fira Morella 2018
Després de l’èxit d’organització i participació en les festes del 54 Sexenni l’activitat no per a Morella: els pròxims 8 i 9 de setembre se celebrarà a la capital dels Ports la 762ª edició de la ‘Fira’. Un cap de setmana en què la ciutat es convertix en un aparador de productes dels diferents sectors.

Antigament, esta fira era un esdeveniment per a ramaders i agricultors que mostraven i comerciaven amb els seus productes. Avui dia és, també, un espai turístic que aglutina productes diversos i congrega milers de persones en un cap de setmana. Un any més, durant els dies de la ‘Fira’ es duran a terme demostracions i degustacions de productes i serveis locals a l’Espai Firal.

Cal destacar que en la inauguració d’esta edició de la ‘Fira de Morella’ es comptarà amb la participació de la ‘Dansa dels Llauradors el 54 Sexenni’. Una nova oportunitat de veure dansar ‘Els Llauradors’ com és habitual en les últimes edicions de la mostra firal que coincidixen en l’any Sexenal.

A més durant el cap de setmana s’han programat diferents actes, entre ells, cal destacar les activitats taurines de dissabte. A la tarda tindrà lloc la prova del bou que serà embolat aquella mateixa nit i després hi haurà una solta de vaquetes. La nit finalitzarà amb una discomòbil.

PROGRAMA
Dissabte 8 setembre
12.30 h. Des de l’Ajuntament fins a l’Espai Firal. Cercavila de l”Associació Musical Mestre Candel‘, amb la participació de la “Dansa dels Llauradors el 54 Sexenni” i inauguració oficial de la 762 Fira de Morella per part de les autoritats.
A l’Espai Firal i Passeig de l’Albereda se situen els centenars d’expositors.
19:30 h. Plaça de bous. Prova del bou.
00:00 h. Plaça de bous. Bou embolat, solta de vaquetes i discomòbil

Diumenge 9 setmbre
12.30 h. Des de l’Ajuntament fins a l’Espai Firal. Cercavila dels ‘Gaiters de Morella’
Durant el matí, demostracions a l’Espai Firal
13:30 h. Acte central de Fira. Sorteigs de sementals patrocinat per Coop. Comarcal Sant Antoni Abat i l’Associació Firal Els Ports.

Durant els dies de la Fira es realitzaran demostracions i degustacions de productes i serveis locals a l’Espai Firal.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top