Arenys de Lledó

La ‘Caravana Feminista’ ha ficat la primera marxa

Matarranya, 5 de setembre de 2018
caravana feminista

La primera parada de la Caravana Feminista va ser un ‘Cafè – presentació’, on es va explicar el projecte.

El feminisme i les dones rurals de mitjana edat són les protagonistes indiscutibles d’esta iniciativa

Arenys de Lledó i Queretes són els dos pobles del Matarranya que acolliran la ‘Caravana Feminista‘, un projecte ideat per dos jóvens del Matarranya i guanyador de la primera edició de ‘Made in Rural‘. Una convocatòria, creada farà ara un any per Jóvenes Dinamizadores Rurales, que busque donar suport econòmic i personal als projectes dels jóvens aragonesos rurals.

Les dones rurals de moltes edats van ser les protagonistes els passats 29 i 30 d’agost als dos municipis matarranyencs. Una primera toma de contacte on les organitzadores van voler presentar este projecte amb un ‘café – presentació‘. “Ha sigut una manera més dinàmica i més informal per donar a conèixer este projecte a les dones d’estos dos pobles”, va explicar Natàlia Prades, una de les creadores de la Caravana Feminista.

El feminisme com pilar fonamental d’esta iniciativa, pretén apropar està perspectiva a les dones del món rural. “Tenim la sensació que hi ha una necessitat per crear espais on puguen expressar-se dones grans o de mitjana edat del món rural. A més de poder treballar totes juntes què és ser dona, que és el feminisme i parlar de moltes temàtiques que ens afecten a totes“, va relatar Prades.

Per ara, esta caravana acabe de ficar primera marxa però la velocitat augmentarà el pròxim mes d’octubre, data on començaran els tallers setmanals als dos pobles en dos grups tancats de dones. Un viatge de color morat que durarà dos mesos i que vol aconseguir als pobles espais segurs per dones i lliures de masclismes.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top