La Torre del Comte

Els ‘katacrocks’ obren els actes de la torre

Torre del Compte, 5 de setembre de 2018

teatro festes la torre

Torre del Compte va gaudir de les seves festes majors del 17 al 20 d’agost. Unes jornades festives que es van iniciar amb la tradicional xoriçada seguida del recorregut de ‘katacrocks’ per les penyes de la localitat. Sens dubte, aquest va ser un dels moments més animats i divertits de les festes. A més, durant els següents tres dies també es van programar la gimcana de interpeñas, un espectacle de jotes, una batucada, una obra teatre infantil o el campionat de futbol sala. Tampoc van faltar els campionats de guinyot i parxís, i els correfocs. Com cada any, els actes festius van acabar dia 31 d’agost amb la celebració de la festa de Sant Ramon.

campionat de futbito de la torre

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top