Arenys de Lledó

Confisquen 360 plantes de marihuana a Arenys de Lledó

Arenys de Lledó, 5 de setembre de 2018

IMG-20180818-WA0000 copia

La Guàrdia Civil també ha localitzat més plantacions a Terol, als municipis de Linares de Mora i Arcos de las Salinas

Durant el passat mes d’agost més de 460 plantes de marihuana (cannabis sativa) han segut confiscades a tota la província de Terol. En total, tres persones han estat detingudes i dos estan sent investigades per presumpte delit de cultiu i elaboració de droga.

El passat 26 d’agost, la Guàrdia Civil del Matarranya localitzaven una parcel·la a Arenys de Lledó amb unes 360 plantes de marihuana. A més, van trobar útils de cultiu i adob per a este tipo de vegetals, un sistema de regadiu i un pastor elèctric perquè no entrés cap animal. En el moment dels fets, també van trobar a dos persones als voltants, de manera que van ser identificades, registrades i detingudes per presumpte delit contra la salut pública, tràfic, cultiu i elaboració de droga. Es van confiscar uns 435€ en efectiu i 360 plantes que es trobaven a la plantació.

També es van produir operacions similars als municipis de Arcos de las Salinas i Linares de Mora, llocs on es van trobar 73 i 24 plantes de marihuana respectivament. Les plantes confiscades s’analitzaran a la Delegació del Govern d’Aragó i els diners s’han depositat en dependències oficials en disposició judicial.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top