Esports

Calaceit, Massalió i Pena-roja competiran en una lliga de 15 equips

Matarranya, 5 de setembre de 2018

El cap de setmana del 9 de setembre s’iniciarà la lliga del Grup 4 de Primera Regional. Després de la incertesa que va deixar el final de la temporada passada, finalment seran tres els equips del Matarranya que participen en esta categoria. Calaceit, Massalió i Pena-roja competiran en un campionat en el qual este any únicament participen 15 equips i que, per tant, serà més curt del que és habitual. Cal assenyalar, que el nombre d’equips fa que cada esquadra tinga una jornada de descans per volta i també permet que en dates concretes, com en Moto GP o el cap de setmana de les Festes del Pilar, la competició s’ature.

Els tres equips del territori, que durant l’estiu han tingut un gran moviment de jugadors, jugaran contra Castellseràs, Torrecilla, Valdealgorfa, Samper de Calanda, Alcorisa, Calanda, Teruel, Teruel Atlètic, Sástago, Maella, Chiprana i Albalate.

Un campionat que s’espera que siga més igualat que en anteriors ocasions i que finalitzarà, si tot es desenvolupa segons el previst, el 19 de maig del pròxim any.

Calaceit i Pena-roja s’estrenaran a casa jugant contra el Sástago i el Terol, respectivament. Per la seua banda, el Massalió començarà la temporada de lliga visitant el difícil camp del Calanda. No trigarà a arribar el primer derbi del Matarranya, ja que en la segona jornada de lliga el Massalió rebrà al seu camp el Pena-roja. Més s’haurà d’esperar el Calaceit, que fins al dia de Reis (jornada 13) no jugarà el seu primer derbi territorial contra el Pena-roja.

Un CF Valderrobres molt compromès afronta la Regional Preferent

Per la seua banda el Vall-de-roures, va debutar este cap de setmana a Regional Preferent davant el UD Montecarlo de la capital aragonesa. Els del Matarranya es van posar per davant però al minut 92 el Montecarlo va fer l’empat a 1.

El primer equip al qual es van enfrontar va ser un rival dur, no obstant això, va ser partit històric, premi de la gran temporada que es va fer l’any passat.

Fins al moment, l’equip de la capital matarrañense s’ha centrat en una pretemporada que tanca amb un balanç positiu després de l’últim partit davant el CD Roquetas. “La il·lusió continua viva, hem jugat contra equips millors i hem donat la cara”, va afirmar José Vicente Rebullida, entrenador de l’CF Valderrobres, al que va afegir que “hi ha molt compromís per part de tots”.

Els objectius estan clars. D’una banda, aconseguir la permanència en esta divisió. D’altra, gaudir jugant a futbol i mantenir l’esperit de les ganes pel que els apassiona. Això és també el que busquen en els jugadors que necessiten per acabar de completar la plantilla. “De moment, porter, defensa i migcampista ho tenim bastant complet. Sobretot, vam buscar un davanter que marque la diferència, però l’únic que demanem són les ganes”, va sentenciar l’entrenador.

Així doncs, l’equip ja s’ha fet amb nous components: Javier Lombarte i Alejandro Millán de la pedrera de l’equip, Rubén Lasmarías, un juvenil del Alcanyís CF, Àlex Lucà, del Calanda, i Marcos Ceperuelo, que arriba des del Sportin Alcanyís.

Tot i que la il·lusió no els falta, bé és cert que la temporada requerix d’ella per poder treballar davant equips superiors. De fet, el CF Valderrobres jugarà al Grup 2, caracteritzat per ser d’allò més complicat en esta lliga. El grup comptarà amb quatre equips que descendixen de Tercera Divisió.

Serà difícil perquè som els nous de la categoria però sabem que tenim moltes coses a guanyar i poc a perdre. Hem de demostrar-ho”, ha conclòs Rebullida.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top