Arenys de Lledó

Barralet, correfocs i molta festa en Arenys

Arenys de Lledó, 04 d’agost de 2018

festes arenys de lledo 4

L’esbojarrat i divertit Barralet va donar inici, el passat 11 d’agost, a les festes majors d’Arenys de Lledó. Joves i grans van recórrer els carrers de la localitat ballant al so dels dolçainers de ‘Massalgorfa‘ mentre el Barralet no parava de passar de mà en mà. Un acte indispensable que va donar pas a la festa de l’escuma i al pregó de festes. Les següents jornades els veïns i visitants de la localitat van poder gaudir de les revetlles nocturnes, d’un ball de disfresses, de la xocolatada, dels concursos de guinyot i parxís o de la seguida i esperada actuació dels correfocs Foc i Flama d’Horta de Sant Joan, entre altres actes.

festes arenys de lledo 8

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top