La Vall del Tormo

Menuts i grans es divertixen als actes festius de la Vall del Tormo

La Vall del Tormo, 30 d’agost de 2018
gaseosada festes la vall 6

El mal temps no va impedir que menuts i grans es banyaren amb l’espuma de les gaseoses. // M.M.B.

Ángel Gómez, antic alcalde del municipi, va ser el pregoner de les festes d’enguany

Vall del Tormo va viure, del 11 al 16 d’agost, unes intenses festes patronals. Uns dies en què hi va haver tota mena d’actes perquè tan grans com xiquets i joves s’ho passaran d’allò més bé, tot i que en alguns moments el mal temps va obligar a canviar les activitats d’ubicació.

Els actes van començar el dissabte 11 amb la festa dels quintos que va donar pas a una entretinguda tarda de diumenge en què els menuts, i també alguns joves, van gaudir de les cucanyes. Van jugar a les cadires, al mocador o lliscar com una eruga, entre altres activitats. Eixa tarda també hi va haver xocolatada per a tots els veïns i va tenir lloc l’esperada gaseosada en la qual es va deslligar la bogeria.

L’endemà, després del vermut i el, ja gairebé tradicional, concurs de paelles, va tenir lloc la presentació de les reines i el pregó de festes. Un acte molt emotiu en què Ángel Gómez, antic alcalde del municipi, va començar de manera oficial a les celebracions amb un pregó en què va repassar breument la seua vida, i unit a ella, també va parlar dels canvis que s’han donat en el municipi i en els seus costums. Després d’ell, va arribar el moment en què es va proclamar a Nerea Alcober, Paula Boj, Andrea Carvajal, Júlia Ferràs i Laia Foz com Reines de Festes 2018.

A més, d’estos actes, tampoc van faltar les revetlles nocturnes, els Bous de Foc, el tobogan aquàtic, la festa de l’escuma o les tradicionals misses en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció i a Sant Roc, entre altres actes.

Els actes festius van finalitzar el passat dijous 16 d’agost a la nit amb un gran sopar de convivència que va donar pas a un espectacle i la traca de fi de festes.

zumba la vall

Una de les tardes de la setamana cultural es va fer una classe de zumba al poliesportiu. // P.V.S.

La Vall del Tormo també celebra la seua setmana cultural

Com ja és costum en totes les localitats de la nostra comarca, els dies previs a les Festes Majors se celebra la Setmana Cultural.

Des del divendres 3 fins al dimecres 8 són els dies en què la Vall del Tormo va poder gaudir de cultura i activitats per a tots els públics.

Durant els matins i tardes es van dur a terme els actes més dinàmics com el parc infantil, un taller del programa ‘Iberízate! i una classe de zumba per a menuts i grans, entre molts altres.

Al vespre, cada un dels dies de la setmana hi va haver un espectacle d’un àmbit diferent. Espectacle de teatre i circ per Chechare & Cia, exposicions, un espectacle d’humor pel monologuista Juanko Malavirgen i, fins i tot, cinema mut i una xerrada sobre medicina natural a càrrec de Javier Nicolau.

A més, per tancar el cap de setmana, el diumenge 5 hi va haver sopar popular per a tots els veïns i després l”Imita Show‘.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top