La Vall del Tormo

Tot a punt per que la Vall del Tormo visca les seues festes majors

La Vall del Tormo, 10 d’agost de 2018
gaseosada plaça a la vall 9 (1)

La ‘gaseosada’, que tindrà lloc el diumenge 12, és un dels moments més esperats de les festes.

De l’11 al 16 d’agost els carrers i places del poble s’ompliran d’actes festius per a tots els públics

Vall del Tormo ja ho té tot preparat per gaudir de les seues Festes Majors. De l’11 al 16 d’agost els carrers i places del municipi s’ompliran d’actes festius de tota mena perquè veïns i visitants de totes les edats xalen d’unes jornades plenes de somriures, bon ambient i diversió.

Els actes començaran el dissabte 11 amb la Festa de Quintos que comptarà amb discomòbil i un bou de foc. L’endemà hi haurà esmorzar per a tots, cucanyes, xocolatada i l’esperada gaseosada. “La gaseosada és un dels moments més esperats pels joves que s’ho passen d’allò més bé”, va dir  Carmen Alcober, regidora de festes del municipi. Este mateix dia també hi haurà un ‘sopar de penyes‘ d’alforja i discomòbil. “Este any animem a tothom a què vinga disfressat al sopar perquè pensem que serà molt més divertit”, ha apuntat Alcober.

Dilluns 13 començarà amb vermut al poliesportiu i seguirà amb el, ja tradicional, concurs de paelles. “El concurs és alguna cosa en el que la gent participa. Uns anys fem fideuà i altres paelles, però sempre hi ha bon ambient”, ha afirmat la regidora. Posteriorment, actuarà una batucada i se celebrarà la presentació de les reines i el pregó de festes.

Tampoc faltarà este any el divertit tobogan d’aigua i el parc aquàtic que es desenvoluparan el dimarts 14.

Al dia següent, el 15 d’agost, la festa començarà amb una cercavila que donarà pas a la missa en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció. A la tarda se celebrarà el berenar de la tercera edat acompanyada de mariachis i, a partir de les 20.00, hi haurà revetlla a la plaça. Al descans es correrà un bou de foc. “Este any tots els actes de dimecres, a excepció del berenar, tindran lloc a la plaça”, va anunciar Alcober.

Les Festes Majors finalitzaran el dijous 16 d’agost amb cercaviles, missa en honor a Sant Roc, festa de l’escuma i sopar de germanor seguit d’espectacle i traca fi de festes.

Finalment, cal destacar que, a més dels actes esmentats, els dies 13 i 14 no faltaran les animades revetlles nocturnes.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top