Pena-roja de Tastavins

Obertes les inscripcions per a la II Tastavins Trail que es disputarà el 13 d’octubre

Pena-roja de Tastavins, 10 d’agost de 2018

Després de l’èxit assolit en la primera edició, amb més de 600 inscrits, l’ajuntament de Pena-roja de Tastavins i DO SPORT, estan treballant des de fa mesos a la II Tastavins Trail que se celebrarà el pròxim 13 d’octubre. Esta edició, que es va presentar oficialment el passat 31 de juliol, seguix la línia de l’anterior comptant amb tres carreres: Trail LaTossa 17KTrail Masmut 7K i la destinada als més petits, MiniTrail2K. A més, i igual que en 2017, en les dues primeres es podrà participar com a marxa senderista.

Com a novetats per a l’edició d’este any està que, tant la sortida com la meta, se situaran a la plaça d’Espanya de Pena-roja. A més, el tram final del recorregut per a les proves 7K i 17K es modifica a la zona ‘Sant Miquel – Pont Xafat’. També se’ls oferirà un esmorzar als participants a la meta. D’altra banda, destacar que la prova es retransmetrà mitjançant ‘streaming live‘ a la zona del pic de la Tossa i que es farà un reportatge fotogràfic d’alta qualitat RunOline per als participants. Com a complement a la cita, s’oferirà una visita gratuïta a l’assecador de Jamones Peñarroya. Per a esta activitat caldrà inscriure prèviament. També hi haurà dinar popular per a participants, acompanyats i vistants, pel qual caldrà adquirir previament un tiquet.

Pel que fa a les inscripcions a dir que ja es poden fer de manera online a: www.quieroundorsal.es i presencialment a l’ajuntament de Pena-roja de Tastavins, a la seu de la Comarca del Matarranya a Valderrobres, i en RunningTrail i Orinoco Sport d’Alcanyís. El període d’inscripció ja està obert i des de l’organització recomanen fer-ho com més aviat millor. Per treballar amb previsió i evitar aglomeracions d’última hora, s’han fixat 3 terminis: fins al 31 d’agost, de l’1 al 30 de setembre i l’últim fins al 8 d’octubre, però podria tancar-se abans si es superen les 1000 inscripcions.

La prova compta a més, amb el portal: www.tastavinstrail.com en el qual es pot obtenir més informació de la cita i conèixer les novetats d’aquesta segona edició. A més, en aquest, està publicat el reglament de cadascuna de les proves. També es poden consultar aspectes relatius a la inscripció mitjançant el correu electrònic: inscripciones@tastavinstrail.com.

Activitats complementàries
El mateix dia també es va presentar la II Fira de l’Aventura que, com a complement a la carrera, oferirà al públic assistent una variada oferta d’activitats. En els estands es podrà trobar tot tipus de material relacionat amb activitats a la natura i equipament específic per a runners, ciclistes, escaladors o esportistes en general. Des del consistori estan treballant per oferir diverses xerrades sempre relacionades amb l’entorn natural.

També es presentarà de manera oficial el projecte ‘Peñarroya 1300‘, que consistirà en la recuperació, senyalització i promoció de diverses rutes BTT i senderistes de diferents nivells per l’entorn del poble. Per a octubre esperen tenir a punt 3 de les 8 rutes previstes, un punt d’informació físic a l’entrada del poble i un web promocional.

Durant el dissabte del pont del Pilar Peñarroya acollirà, a més, la ‘Mostra del Territori Sénia‘ on els diferents pobles que engloba la mancomunitat promocionaran el seu patrimoni natural i les seues ofertes en esport d’aventura.

Marta Jiménez
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top