Matarranya

La ‘Taula del Sénia’ vol ampliar el seu àmbit d’acció

Castell de Cabres, 10 d’agost de 2018
L'assamblea ordinaria va tindre lloc al municipi de Castell de Cabres.

L’assemblea ordinaria va tindre lloc al municipi de Castell de Cabres.

L’entitat es marca l’objectiu de desenvolupar projectes més enllà de les oliveres mil·lenàries

Castell de Cabres va acollir el passat dissabte, 14 de juliol, la celebració d’una assemblea ordinària de la ‘Mancomunitat de la Taula el Sénia. Una cita en què van participar una vintena de representants municipals de les localitats que conformen l’entitat (Pena-roja, Beseit i Vall-de-roures, en el cas del Matarranya) i que va servir per a informar sobre l’estat actual de la mancomunitat i debatre sobre projectes de futur.

Es va informar a tots els presents de les activitats que s’estan desenvolupant de la Mancomunitat i quins projectes tenim oberts. També es van aprovar els comptes de l’exercici anterior i es va aprofitar per a parlar de projectes de futur“, va explicar Iván Sánchez, president de l’entitat, que també va destacar que “hem decidit crear una comissió de portaveus per estudiar futurs projectes perquè la intenció és ampliar la nostra activitat en altres temes que no siguen les oliveres mil·lenàries”.

Finalment, també es va informar sobre la situació en què es troba la proposta perquè les oliveres mil·lenàries siguen reconegudes com un ‘Sistema Important pel Patrimoni Agrícola Mundial‘ per la UE.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top