Queretes

El ‘chupinazo’ i les tardes de vaquetes són el més esperat a Queretes

Queretes, 9 d’agost de 2018

txupinazo queretes 2

Veïns i visitants de la localitat viuran un mes d’agost ple d’activitats culturals i festives

La Presentació de la Reina, Dames i Quintos 2017 obrirà, l’11 d’agost, els actes de les festes de Queretes. Este acte, al costat del ‘Chupinazo‘ de dimarts 14 i les activitats taurines, són els actes més esperats pels veïns i visitants del municipi. “Sense cap dubte, crec que el ‘Chupinazo‘ és un dels moments més divertits i un dels que cada any aplega més gent. Les vaquetes i els bous embolats no poden faltar perquè són una cosa que volen els veïns i als quals assistix molta gent, tant del municipi com d’altres localitats del territori. I la Presentació és un dels punts més emotius”, va explicar Fernando Camps, alcalde de Queretes.

No només estos tres actes faran que els veïns xalen de les festes. El Concurs de Paelles de dimarts tornarà a reunir un any més a totes les quadrilles del municipi que competiran per aconseguir cuinar el millor arròs. “És un acte que s’ha consolidat i en el qual les quadrilles s’unixen per cuinar les seues paelles. Després un jurat les valora, però el més important és passar una bona estona tots junts i gaudir d’un dinar de convivència”, ha dit Camps. Tampoc faltaran les tradicionals misses en honor a l’Assumpció i a Sant Roc, actes que són molt seguits i estimats pels més majors de la població.

A la nit, la festa seguirà amb revetlles i discomòbils que faran que els més festers puguen divertir-se fins a la matinada. En este sentit, cal destacar que la principal novetat d’este any és que les festes les tancarà una nit musical amb l’actuació dels grups El Sobrino del Diablo i Ya Babé, i els Dj ‘s Kevin Manero i Eclectic. “Serà una manera diferent d’acabar les festes. Feia anys que organitzàvem una festa temàtica i esta vegada hem decidit canviar i provar alguna cosa nova”, va afirmar l’alcalde de Queretes.

Finament, Camps també va voler assenyalar que “a més de les festes pròpiament dites, durant gran part del mes d’agost també tenim una intensa programació cultural de la qual es pot gaudir gràcies a la feina de les associacions del poble”.

Redacció
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top